Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Naturrutan

Här i Naturrutan kommer jag att skriva och berätta i korthet om olika händelser som jag upplever i naturen under våra fyra årstider, ibland med aktuella bilder till texten.

Mycket på gång

Publicerad 2016-08-28

Augusti månad 2016 har snart förflutit. Som vanligt är det många naturupplevelser i vår tillvaro. Kräftor har vi också hunnit med, liksom mötet med en svartfläckig vildsvinsfamilj. Alla var svartvita utom en brun kulting. Som inbjuden utställare har jag också deltagit i den första Medevimässan med soliga dagar och många besökare. När vi anlände till Fallvik några dagar efter mässan möttes vi av en ormvråk med slaget byte. Sedan följde flera dagar med framför allt ormvråkar i Söderöskogen. Daniels fina ormvråk som han fångat med sin kamera får illustrera ormvråkarna som vi sett. Jag hann också att måla en akvarell med älgar där i skogsbygden. Älgjakten börjar snart i Norrland och ett par av mina konstnärskompisar i Nordic Wildlife Art ska åka dit på älgakt. Innan dess ska vi ha vernissage på vår utställning i Strängnäs "Nordic Wildlife Art. Med naturen i fokus". Lördagen den 3 september kl. 11.11 invigs utställningen av jägmästare Henric Endoff, Mörkö. Kulturhuset Multeum i Strängnäs är platsen för vår utställning som sedan pågår till den 4 november.

Greger Johansson |  0141-589 15  |  070-343 98 94  | E-post

© Greger Johansson |  » Om cookies  |  » Sitemap